Kios Direktori Elektronik Perpustakaan Universitas minangka Signage lan Wayfinding

Katrangan singkat:

Advantanges Kios Direktori Elektronik:

Kios Nyetak Sendiri ngirit wektu ngenteni nalika nyithak

Layanan 24 jam

Gampang lan trep kanggo operasi

Kios cetak awake dhewe aman kanthi desain resonable

Kurang njaga layar tutul IR

Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat


Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Jeneng Produk:

Kios Direktori Elektronik

Aplikasi:

Mal, supermarket, perpustakaan, kantor, universitas, kampus, kutha

Monitor Sentuh:

21.5 inci 22inch 32inch 43inch 49inch 55inch 65inch

Padhang:

450cd / m2

Resolusi:

1920 * 1080DPI

Jinis:

Kios Standar Layar Sentuh

Tegangan Input:

AC100 ~ 240V 50/60 HZ

Bahan:

Case Logam + Panel Kaca Kenceng

Cahya Dhuwur:

sabar mriksa diri ing kiostunjuk cara digital

 

Aplikasi Kios Direktori Elektronik:
 
Tandha cara golek digital minangka cara sing apik kanggo nambah kepuasan pelanggan, uga alat sing migunani komunikasi internal
Peta sing dicithak lan tandha-tandha statis bisa dadi ketinggalan jaman, amarga ana kantor sing ngatur maneh, pameran ganti lan toko pindhah kanthi rutin. Solusi cara golek digital nggawe perubahan iki dadi gampang. Kanthi kemampuan nganyari peta lan direktori sawetara menit, peta tetep dianyari tanpa kudu ngentekake atusan yen ora ewu kanggo nyithak lan nginstal poster statis.
Layar digital uga duwe katrampilan tambahan kanggo nampilake konten sing ora golek dalan. Yen ora ana sing aktif golek arah, layar bisa nampilake cuaca saiki, jadwal acara, warta lokal lan konten menarik liyane. Lokasi uga bisa ngasilake bathi kanthi nampilake pariwara ing layar.
Bisnis uga bisa nambah pengalaman pangguna kanthi nggawe kreatif nganggo pesen lan warna layar kanggo nampilake identitas merek sing apik. Konten khusus lan fitur wayfinding menehi kesan positif kanggo pangguna.
Tandha cara golek digital minangka solusi sing sampurna kanggo bisnis kanggo nambah pengalaman konsumen lan cara sing gampang kanggo ngatur lan nganyari konten. 

 

Spesifikasi Teknis Kios Direktori Elektronik:

Jeneng Produk Kios direktori elektronik
Jaringan WIFI / LAN / 3G / 4G Opsional
Lamaran mall, supermarket, perpustakaan, kantor, universitas, kampus, kutha
Kurungan kios Anti bledug, Anti-vandal
Monitor tutul 21.5 inci 22inch 43inch 49inch 55inch 65inch IR utawa layar tutul capaktif opsional
Resolusi MAX definisi dhuwur lengkap
Unit pemrosesan pusat intel inti i3 intel inti i5 intel inti i7
RAM 4G utawa 8G opsional
Hard disk 500G utawa 1T opsional
Sistem operasi windows 7/8/10 sistem operasi
Padhang Enclosure Case Logam + Panel Kaca Kenceng
Pasokan listrik 110V / 220V 50HZ / 60HZ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita