Kios Layanan Diri

  • 32 inch Capacitive Touch Screen Self Ordering Kiosk in Restaurant

    Kios Pesenan Sendiri Kapasitif Layar 32 inci ing Restaurant

     Pesenan Kios Pesenan Sendiri:

    Kios Pesen Sendiri ngirit wektu ngenteni pesen panganan

    Mbaleni biaya tenaga kerja ing restoran

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios pesenan awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Mesin Bitcoin Lantai Standing Instalasi Gampang

    Aplikasi Mesin Bitcoin:

    Langxin nawakake cara paling cepet, gampang lan aman kanggo tuku Bitcoin kanthi awis

    ATM Bitcoin ngidini sampeyan tuku bitcoin kanthi awis. Mirip karo cara sampeyan masang kertu debit menyang ATM tradisional lan entuk awis, ATM Bitcoin nampa awis lan ijolan bitcoin. Sawetara ATM Bitcoin uga bisa digunakake kanthi cara sing ngelawan: sampeyan bisa mindhah bitcoin liwat

    Bitcoin ATM minangka peralatan khusus sing fungsine padha karo ATM tradisional, nanging kanthi fungsi sing ditambahake sing bisa digunakake kaya pertukaran fisik. Sawetara sing pertama, ATM Bitcoin ditujukan kanggo ijol-ijolan mata uang kripto kanggo mata uang crypto, nanging bagean saka mesin uga nawakake kemungkinan kriptocurrency towithdraw kanthi awis. Ing sawetara kasus, pangguna kudu duwe akun panganggo sing ana kanggo nindakake transaksi

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    Kiosk Manajemen Pengunjung Registrasi Layar Sentuh 19 inci

    Aplikasi Kios Manajemen Pengunjung:

    Kios Manajemen Pengunjung saka Langxin minangka solusi paling apik kanggo ngoptimalake proses manajemen pengunjung.

    Maksimalake efisiensi meja depan sampeyan kanthi ngidini resepsionis nggarap proyek penting liyane nalika pengunjung mlebu karo kios manajemen pengunjung layanan pribadi. Iki minangka cara sing gampang kanggo nggunakake registrasi langkah-langkah kanthi langkah-langkah kanthi intuitif lan proses mlebu, kanggo tamu sing mlaku utawa wis ana pangguna sing wis ndhaptar.

    Gampang nggunakake registrasi pengunjung layanan pribadi, mlebu lan manajemen.

  • 32 inch Interactive Self Check in Kiosk Hotel with Key Card Dispenser

    Priksa Dhewe Interaktif 32 inci ing Kiosk Hotel kanthi Dispenser Kertu Key

    Priksa Dhewe ing Kiosk Hotel Fitur:

    Tamu banget ramah

    Check-In Timer sing Ngirim Pangarepan Tamu

    Nambah pengalaman tamu

    Proses check-in / out mandhiri kanthi lancar

    Ngurangi Wektu Ngenteni Tamu

    ngoptimalake produktivitas staf

    Sederhana check-in lan check-out

    nawakake Kasedhiyan Kamar Nyata

  • University Library Electronic Directory Kiosk as Signage and Wayfinding

    Kios Direktori Elektronik Perpustakaan Universitas minangka Signage lan Wayfinding

    Advantanges Kios Direktori Elektronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngirit wektu ngenteni nalika nyithak

    Layanan 24 jam

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios cetak awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Intelligent Easy Touch Self Printing Kiosk with A4 Lase Printer

    Kios Printer Self Touch Easy sing cerdas kanthi Printer A4 Lase

    Advantanges Kios Direktori Elektronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngirit wektu ngenteni nalika nyithak

    Layanan 24 jam

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios cetak awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat