Produk

  • Floor Standing Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Lantai Ngadeg Interaktif 65inch Layar Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Aplikasi Kios Signage Digital:

    Kios signage digital interaktif minangka pokok teknologi kanggo nampilake informasi sing relevan lan nglindhungi pelanggan ing Eceran lan ing sawetara industri utama liyane. Tondo asto kanthi intelijen ngidini para pengecer bisa sesambungan karo konsumen, nyedhiyakake konten lan informasi iklan sing relevan lan target. Langxin nawakake kios signage digital interaktif kanthi fitur intelijen buatan sing canggih kanggo nulungi penyebaran supaya bisa ngasilake investasi plancongan lan nambah pengalaman blanja omnichannel saiki.

    Konsumen saiki wis akeh teknologi pendhidhikan lan rumangsa kepenak golek informasi nggunakake kios interaktif. Kios interaktif nggawe pengalaman blanja sing nyenengi kanthi digital, nuntun lingkungan sing rumit, komunikasi kanthi efektif karo karyawan lan akeh liyane.

    Baris Kios Digital interaktif sing dirancang kanthi cerdas kasedhiya kanthi macem-macem gaya lan konfigurasi sing mesthi bisa nggayuh tujuan komunikasi kanggo akeh industri.

  • Queue Management System Self Service Ticketing Kiosk With Thermal Printer

    Kios Ticketing Layanan Diri Sistem Manajemen Antrian Kanthi Printer Termal

    Fitur Kios Dispenser Tiket Sistem Manajemen Antrian:

    Kabinet kios keamanan 1,5mm ~ 2.0mm kanthi pernis baking 5 lapis

    Werna warna kios bisa disesuaikan

    Tampilan minangka monitor LG kelas

    Printer tiket bisa nyithak tiket bioskop, tiket kebun binatang lan liya-liyane

    Scanner barcode ndhukung dhukungan 1D, 2D, QR lsp.

    Layar tutul IR terintegrasi anti-vandal, anti-bledug, kurang dirawat

    Gampang dipasang lan digunakake; Pelembab, Antirust, Anti-asam, Anti-bledug, Bebas statis

  • 32 inch Capacitive Touch Screen Self Ordering Kiosk in Restaurant

    Kios Pesenan Sendiri Kapasitif Layar 32 inci ing Restaurant

     Pesenan Kios Pesenan Sendiri:

    Kios Pesen Sendiri ngirit wektu ngenteni pesen panganan

    Mbaleni biaya tenaga kerja ing restoran

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios pesenan awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Mesin Bitcoin Lantai Standing Instalasi Gampang

    Aplikasi Mesin Bitcoin:

    Langxin nawakake cara paling cepet, gampang lan aman kanggo tuku Bitcoin kanthi awis

    ATM Bitcoin ngidini sampeyan tuku bitcoin kanthi awis. Mirip karo cara sampeyan masang kertu debit menyang ATM tradisional lan entuk awis, ATM Bitcoin nampa awis lan ijolan bitcoin. Sawetara ATM Bitcoin uga bisa digunakake kanthi cara sing ngelawan: sampeyan bisa mindhah bitcoin liwat

    Bitcoin ATM minangka peralatan khusus sing fungsine padha karo ATM tradisional, nanging kanthi fungsi tambahan sing ndadekake fungsine luwih kaya pertukaran fisik. Sawetara sing pertama, ATM Bitcoin ditujukan kanggo ijol-ijolan mata uang crypto, nanging, bagean saka mesin uga nawakake kemungkinan kriptocurrency towithdraw kanthi awis. Ing sawetara kasus, pangguna kudu duwe akun panganggo sing ana kanggo nindakake transaksi

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    Kiosk Manajemen Pengunjung Registrasi Layar Sentuh 19 inci

    Aplikasi Kios Manajemen Pengunjung:

    Kios Manajemen Pengunjung saka Langxin minangka solusi paling apik kanggo ngoptimalake proses manajemen pengunjung.

    Maksimalake efisiensi meja depan sampeyan kanthi ngidini resepsionis nggarap proyek penting liyane nalika pengunjung mlebu ing kios manajemen pengunjung layanan pribadi. Iki minangka cara sing gampang kanggo nggunakake registrasi langkah-langkah kanthi langkah-langkah kanthi intuitif lan proses mlebu, kanggo tamu sing mlaku utawa wis ana sing wis ndaftar.

    Gampang nggunakake registrasi pengunjung layanan pribadi, mlebu lan manajemen.

  • 32 inch Interactive Self Check in Kiosk Hotel with Key Card Dispenser

    Priksa Dhewe Interaktif 32 inci ing Kiosk Hotel kanthi Dispenser Kertu Key

    Priksa Dhewe ing Kiosk Hotel Fitur:

    Tamu banget ramah

    Check-In Timer sing Ngirim Pangarepan Tamu

    Nambah pengalaman tamu

    Proses check-in / out mandhiri kanthi lancar

    Ngurangi Wektu Ngenteni Tamu

    ngoptimalake produktivitas staf

    Sederhana check-in lan check-out

    nawakake Kasedhiyan Kamar Nyata

  • University Library Electronic Directory Kiosk as Signage and Wayfinding

    Kios Direktori Elektronik Perpustakaan Universitas minangka Signage lan Wayfinding

    Advantanges Kios Direktori Elektronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngirit wektu ngenteni nalika nyithak

    Layanan 24 jam

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios cetak awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Intelligent Easy Touch Self Printing Kiosk with A4 Lase Printer

    Kios Printer Self Touch Easy sing cerdas kanthi Printer A4 Lase

    Advantanges Kios Direktori Elektronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngirit wektu ngenteni nalika nyithak

    Layanan 24 jam

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios cetak awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Floor Standing True FHD 4K Ultra Thin Double-sided Digital Signage with Tempered Glass

    Tandha Digital FHD 4K Ultra-Tipis Ultra-tipis kanthi Tandha Digital kaping pindho kanthi Kaca Tempered

    Fitur * Tampilan Sisi Ganda * Teknologi QLED Superior * Super Ultra Slim sanajan tampilan layar sisi * Ukuran: 43 "& 49 ″ & 55" * Kasedhiya ing 4 Desain * Dibangun ing Android / Windows * Kasedhiya ing Wifi uga 3G & 4G * Loro-lorone gambar sing padha & beda gambar sing kompatibel * Rega gangguan nyedhiyakake kasedhiyan lan adopsi * Ngatur kabeh layar kanthi pusat liwat Sistem Manajemen Konten * Dadi sing pertama nampilake sig digital digital sabanjure ...
  • Product test test