Kios Bayaran

  • 32 inch Capacitive Touch Screen Self Ordering Kiosk in Restaurant

    Kios Pesenan Sendiri Kapasitif Layar 32 inci ing Restaurant

     Pesenan Kios Pesenan Sendiri:

    Kios Pesen Sendiri ngirit wektu ngenteni pesen panganan

    Mbaleni biaya tenaga kerja ing restoran

    Gampang lan trep kanggo operasi

    Kios pesenan awake dhewe aman kanthi desain resonable

    Kurang njaga layar tutul IR

    Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Mesin Bitcoin Lantai Standing Instalasi Gampang

    Aplikasi Mesin Bitcoin:

    Langxin nawakake cara paling cepet, gampang lan aman kanggo tuku Bitcoin kanthi awis

    ATM Bitcoin ngidini sampeyan tuku bitcoin kanthi awis. Mirip karo cara sampeyan masang kertu debit menyang ATM tradisional lan entuk awis, ATM Bitcoin nampa awis lan ijolan bitcoin. Sawetara ATM Bitcoin uga bisa digunakake kanthi cara sing ngelawan: sampeyan bisa mindhah bitcoin liwat

    Bitcoin ATM minangka peralatan khusus sing fungsine padha karo ATM tradisional, nanging kanthi fungsi tambahan sing ndadekake fungsine luwih kaya pertukaran fisik. Sawetara sing pertama, ATM Bitcoin ditujukan kanggo ijol-ijolan mata uang crypto, nanging, bagean saka mesin uga nawakake kemungkinan kriptocurrency towithdraw kanthi awis. Ing sawetara kasus, pangguna kudu duwe akun panganggo sing ana kanggo nindakake transaksi