Tandha Digital LCD Berdiri Lantai

  • Floor Standing Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Lantai Ngadeg Interaktif 65inch Layar Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Aplikasi Kios Signage Digital:

    Kios signage digital interaktif minangka pokok teknologi kanggo nampilake informasi sing relevan lan nglindhungi pelanggan ing Eceran lan ing sawetara industri utama liyane. Tondo asto kanthi intelijen ngidini para pengecer bisa sesambungan karo konsumen, nyedhiyakake konten lan informasi iklan sing relevan lan target. Langxin nawakake kios signage digital interaktif kanthi fitur intelijen buatan sing canggih kanggo nulungi penyebaran supaya bisa ngasilake investasi plancongan lan nambah pengalaman blanja omnichannel saiki.

    Konsumen saiki wis akeh teknologi pendhidhikan lan rumangsa kepenak golek informasi nggunakake kios interaktif. Kios interaktif nggawe pengalaman blanja sing nyenengi kanthi digital, nuntun lingkungan sing rumit, komunikasi kanthi efektif karo karyawan lan akeh liyane.

    Baris Kios Digital interaktif sing dirancang kanthi cerdas kasedhiya kanthi macem-macem gaya lan konfigurasi sing mesthi bisa nggayuh tujuan komunikasi kanggo akeh industri.