Lantai Ngadeg Interaktif 65inch Layar Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

Katrangan singkat:

Aplikasi Kios Signage Digital:

Kios signage digital interaktif minangka pokok teknologi kanggo nampilake informasi sing relevan lan nglindhungi pelanggan ing Eceran lan ing sawetara industri utama liyane. Tondo asto kanthi intelijen ngidini para pengecer bisa sesambungan karo konsumen, nyedhiyakake konten lan informasi iklan sing relevan lan target. Langxin nawakake kios signage digital interaktif kanthi fitur intelijen buatan sing canggih kanggo nulungi penyebaran supaya bisa ngasilake investasi plancongan lan nambah pengalaman blanja omnichannel saiki.

Konsumen saiki wis akeh teknologi pendhidhikan lan rumangsa kepenak golek informasi nggunakake kios interaktif. Kios interaktif nggawe pengalaman blanja sing nyenengi kanthi digital, nuntun lingkungan sing rumit, komunikasi kanthi efektif karo karyawan lan akeh liyane.

Baris Kios Digital interaktif sing dirancang kanthi cerdas kasedhiya kanthi macem-macem gaya lan konfigurasi sing mesthi bisa nggayuh tujuan komunikasi kanggo akeh industri.


Detail Produk

Tandha Digital Fitur Kios:

  • Kabinet kios keamanan kanthi 5 pernis panggang logam
  • Werna warna kios bisa disesuaikan
  • Tampilan minangka monitor kelas
  • Penerima tagihan, daur ulang tagihan bisa uga MEI, ITL, CASHCODE lan liya-liyane
  • Scanner barcode ndhukung dhukungan 1D, 2D, QR lsp.
  • Layar tutul IR terintegrasi anti-vandal, anti-bledug, kurang dirawat
  • Gampang dipasang lan digunakake; Pelembab, Antirust, Anti-asam, Anti-bledug, Bebas statis

 

SPESIFIKASI TEKNIK
Model No.    LX1002 (32inch, 43inch, 49inch, 55inch, 65inch)
Sistem Manajemen Konten • Chip utama Android 3188 kanthi Quad-core Cortex-A9, 1.6GHz
• RAM DDR3 1G, Kapasitas panyimpenan internal 8G, dhukungan EMMC, 8G Flash
• Gambar Dhukungan: JPG / BMP / GIF / TIFF / PNG
• Video dhukungan: RMVB, RLV, MPEG1 / 2/4, AVI, WMV, MOU, MP4, TS lsp
• Dhukungan 1080P video multi-format video decoding 1080P video encoding,
   ndhukung penambahan gambar H.264, VP8 lan MVC
• Audio Dhukungan: MP3 / AAC / WAV / WMA / Dolby True HD / DTS-HD / LPCMD lsp
• WiFi802.11b / g, dhukungan Ethernet 10 / 100M
• Dhukungan konten iklan remot kontrol lan tampilan otomatis nganggo U disk lan kertu SD
• Layar pamisah dhukungan
• Dhukungan saklar wektu
• Dhukungan loop otomatis
Layar Full HD Ukuran layar 32inch / 43inch / 49inch / 55inch / 65inch opsional
Padhang 500cd / m2
Kontras 1400-1
Wektu Response 5ms
Sudut Sing Jembar 178 ° horisontal / 178 ° Vertikal
Resolusi 1920 * 1080
Kabinet baja + Bingkai aluminium + Kaca ngarep anti-vandal
Pelabuhan Eksternal: USB * 4, HDMI * 1, VGA * 1, RJ45 * 1, Colokan listrik * 1, Audio * 1, Tombol saklar
Aksesoris: Remote control, wall mount bracket, kabel listrik
Werna Bingkai ireng lengkap, Ireng plus perak, Opsional kebak opsional
Pasokan listrik AC 110V / 220V 50 / 60Hz
Pengepakan Kemasan pelindung EPE, Karton (Kasus Kayu yen perlu)
Ukuran kemasan & GW  32 inci (83 * 16 * 54cm, 15kg); 43 inci (107 * 16 * 68cm, 22kg); 49 inci (123 * 16 * 76cm, 28kg);
 55 inci (134 * 16 * 83cm, 33kg); 65 inci (156 * 16 * 96cm, 41kg)
Jaminan Garansi setaun kanthi dhukungan teknis seumur hidup

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk