Mesin Bitcoin Lantai Standing Instalasi Gampang

Katrangan singkat:

Aplikasi Mesin Bitcoin:

Langxin nawakake cara paling cepet, gampang lan aman kanggo tuku Bitcoin kanthi awis

ATM Bitcoin ngidini sampeyan tuku bitcoin kanthi awis. Mirip karo cara sampeyan masang kertu debit menyang ATM tradisional lan entuk awis, ATM Bitcoin nampa awis lan ijolan bitcoin. Sawetara ATM Bitcoin uga bisa digunakake kanthi cara sing ngelawan: sampeyan bisa mindhah bitcoin liwat

Bitcoin ATM minangka peralatan khusus sing fungsine padha karo ATM tradisional, nanging kanthi fungsi tambahan sing ndadekake fungsine luwih kaya pertukaran fisik. Sawetara sing pertama, ATM Bitcoin ditujukan kanggo ijol-ijolan mata uang crypto, nanging, bagean saka mesin uga nawakake kemungkinan kriptocurrency towithdraw kanthi awis. Ing sawetara kasus, pangguna kudu duwe akun panganggo sing ana kanggo nindakake transaksi


Detail Produk

Fitur Mesin Bitcoin:

Siji cara Mesin Bitcoin bisa ngonversi awis dadi bitcoin wae. Yen sampeyan mbutuhake mesin Bitcoin rong arah (Bitcoin dadi awis lan awis menyang Bitcoin), dispenser awis uga bisa diinstal

Hardware kelas donya kanthi paket sing ramping, futuristik

MEI 600 Cathetan Validator

Scanner barcode QR

Pamaca kertu EMV

Kamera definisi tinggi

Layar tutul IR terintegrasi anti-vandal, anti-bledug, kurang dirawat

Gampang dipasang lan digunakake; Pelembab, Antirust, Anti-asam, Anti-bledug, Bebas statis

 

Advantanges Mesin Bitcoin:

ATM Bitcoin nawakake macem-macem kaluwihan tinimbang cara tuku bitcoin liyane.

Ing ATM Bitcoin, ora dibutuhake informasi pribadi. Kabeh sing dibutuhake yaiku dompet utawa alamat Bitcoin lan awis. 

ATM Bitcoin uga nggawe proses tuku dadi gampang kanggo para pembeli pisanan. Umume wong ngerti babagan kas lan ATM tradisional. Nyisipake awis menyang mesin lan entuk bitcoin sawetara detik minangka proses sing gampang banget

 

Spesifikasi Teknis Mesin Bitcoin:

Komputer internal i3, i5, i7 opsional
Konektivitas internet WiFi (b / g / n) + Ethernet 100Mbit / 1000Mbit
Tampilan 19 inch IR touch monitor (21.5 inch IR touch monitor opsional)
Bahan kabinet Kabinet baja sing digulung kadhemen 1,5mm sing tahan lama
Pilihan sing dipasang Jumeneng lantai
Keamanan Rong kunci standar keamanan dhuwur. Siji kanggo lawang utama, nomer loro kanggo cashbox.
Dhuwit didhukung USD, EUR, AED, AUD, BRLCAD, COP, GBP lan liya-liyane opsional
Kapasitas kothak awis 600 dhuwit kertas, 1000 dhuwit kertas, 1200 uang kertas opsional
Barcode didhukung Kode QR
Sistem operasi windows utawa Linux
Werna kios selaras
Input daya AC 100-240V (Jepang, AS, Australia, Eropa, Asia lan liya-liyane)
Jaminan Setahun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita