Kios Countertop

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    Kiosk Manajemen Pengunjung Registrasi Layar Sentuh 19 inci

    Aplikasi Kios Manajemen Pengunjung:

    Kios Manajemen Pengunjung saka Langxin minangka solusi paling apik kanggo ngoptimalake proses manajemen pengunjung.

    Maksimalake efisiensi meja depan sampeyan kanthi ngidini resepsionis nggarap proyek penting liyane nalika pengunjung mlebu ing kios manajemen pengunjung layanan pribadi. Iki minangka cara sing gampang kanggo nggunakake registrasi langkah-langkah kanthi langkah-langkah kanthi intuitif lan proses mlebu, kanggo tamu sing mlaku utawa wis ana sing wis ndaftar.

    Gampang nggunakake registrasi pengunjung layanan pribadi, mlebu lan manajemen.