Babagan Kita

dzxg (1)

Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing riset lan produksi tondo umum digital lan kios swalayan wiwit taun 2004.

Ana tondo digital produk standar sing digunakake minangka tampilan pariwara.

Tampilan digital sing dinamis ngidini sampeyan nampilake produk, layanan lan promosi, sing dipengini nalika pengin.

Uga kios layanan otomatis disesuaikan miturut sarat klien.

Adhedhasar fungsi sing dibutuhake, bisa digabung karo komponen kayata scanner barcode, printer termal, printer A4, card reader IC, card reader NFC, dispenser kertu, dispenser sanitizer tangan, webcam, validator tagihan, daur ulang tagihan lan liya-liyane.

Sajrone ekspor luwih saka sepuluh taun, bisnis kita berkembang ing saindenging Eropa, Timur Tengah, Amerika Utara, Asia Tenggara, Australia lan Afrika. Langxin Produk Kios wis akeh ditrapake ing macem-macem bidang kayata pamrentah, sekolah, bank, hotel, rumah sakit, bioskop, pasar super, toko sing cocog, pusat perbelanjaan, restoran, stasiun metro, stasiun bis, aula pameran, museum, bandara lan wilayah umum liyane .

dzxg (8)

LANGXIN duwe tim desain profesional dhewe, tim R&D, tim pembelian, tim produksi, tim sales, tim inspeksi lan tim layanan purna jual.

LANGXIN luwih nggatekake produk kualitas paling apik, respons cepet lan layanan paling anget kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

LANGXIN entuk reputasi apik saka luar negeri amarga kemampuan produksi, kualitas apik, lan layanan sing apik. Kita duwe luwih saka 100 negara. Suwe-suwe, kita ngarepake nambah luwih akeh distributor sing kepengin melu kita. Kita ngurmati mitra bisnis lan bisa kerja bareng kanggo nggedhekake pasar lan untung. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan lan perusahaan babagan proyek perbankan utawa kios lan yakin manawa bisa ngasilake sukses.

Budaya Perusahaan

Spesifikasi lan saran sampeyan mesthi ditrima! Langxin mesthi golek kerjasama sing ramah karo para pelanggan ing saindenging jagad minangka distributor, agen, OEM, utawa layanan ODM. Muga-muga bisa kerja sama win-win karo sampeyan.