Kios Pesenan Sendiri Kapasitif Layar 32 inci ing Restaurant

Katrangan singkat:

 Pesenan Kios Pesenan Sendiri:

Kios Pesen Sendiri ngirit wektu ngenteni pesen panganan

Mbaleni biaya tenaga kerja ing restoran

Gampang lan trep kanggo operasi

Kios pesenan awake dhewe aman kanthi desain resonable

Kurang njaga layar tutul IR

Model kabinet kios bisa disesuaikan miturut syarat


Detail Produk

Jeneng Produk:

Kios Pesen Sendiri

Aplikasi:

Restoran

Bagian utama:

Scanner Barcode, Printer kuitansi

Bagian Opsional:

Pamaca Kertu, Mesin POS

Komputer:

CPU Intel I3, RAM 4G, 500G Hard Disk

Sistem Operasi:

Windows 10

Layar Sentuh:

Layar Sentuh Kapasitif 32 inci

Merek Panel:

LG

Cahya Dhuwur:

mesin supaya dhewe

kios panganan mandhiri

Layar Sentuh Kapasitif 32 inci Kios Pesen Sendiri ing Restaurant

 

Aplikasi Kios Pesen Sendiri:

Langxin bisa menehi solusi sing cocog kanggo kios pesenan dhewe amarga kita minangka pabrik sing bisa mbantu sampeyan ngrancang kios pesenan dhewe.

Kios pesenan awake dhewe utamane digabung karo piranti standar kayata printer resi, maca kertu lan scanner barcode.

Lan mesin POS, validator tagihan utawa daur ulang tagihan bisa dadi opsional.

 

Mbukak restoran sing cepet ora gampang. Uga ora nemokake cara kanggo nggedhekake penghasilan - utamane nalika mundhak upah. pesen kiosok dhewe bisa mbantu ngunggahake kabeh pesenan kanthi nuntun tamu supaya pesen lan nganyari barang, ngasilake luwih akeh kanggo sampeyan sajrone proses.

Ngoptimalake dawane kothak lan ndhukung tim karo kios sing nambah produktivitas.

Kanthi kios pesenan dhewe, sampeyan bisa nglayani luwih akeh tamu nanging ora prelu ngrekrut luwih akeh personel layanan.

 

Spesifikasi Teknis Kios Pesenan Sendiri:

Lamaran Kios pesenan dhewe
Komputer Built-in intel i3, 4G RAM, 500G hard disk
Tampilan Layar sentuh kapasitif 32 inci
Bahan kabinet 1.5mm baja sing digulung adhem
Pilihan sing dipasang Lantai ngadeg kios pesenan dhewe
Bagéan utama scanner barcode lan printer kuitansi
Bagéan opsional kertu maca lan mesin POS
logo kios logo bisa dicithak sutra
Jaminan setaun
Sistem operasi sistem operasi windows
Werna kios warna sing disesuaikan
Input daya AC 100-240V

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita