BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

PAMBUKA

Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing riset lan produksi signage digital dinamis lan kios layanan mandiri wiwit taun 2004.

Ana signage digital produk standar sing digunakake minangka tampilan iklan.

Tampilan digital dinamis ngidini sampeyan nampilake produk, layanan lan promosi, ing ngendi sampeyan pengin, nalika sampeyan pengin.

Uga kios layanan mandhiri disesuaikan adhedhasar syarat klien.

  • -
    Didegaké ing 2004
  • -
    18 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

Produk Panas

Inovasi

  • Self-service terminal kiosk Bank shopping mall card reader advertising machine indicating machine

    Terminal swalayan...

    Ninggalake Pesen Panjenengan

  • 22 inch USB Wood Clear Digital Android Photo Frame in Shape of Square

    22 inch USB Kayu Clear...

    Kemasan & Pangiriman Rincian Kemasan buble busa, karton, kotak kayu Port shenzhen Lead Time: Jumlah (Set) 1 - 10 11 - 100 >100 Est.Wektu (dina) 7 15 Kanggo dirundingake Katrangan Produk Layar HDMI 1080P, Padhang Dhuwur lan Kontras Auto Loop Play, Warna Nyedhot Sisih Bingkai Foto Digital Dhukungan Horizontal lan Vertikal Ngalih Layar Dhukungan Split Screen ing Macem-macem WIFI bingkai foto digital WIFI foto digital pigura dibangun ing Android.Loop muter pi...

  • 43 inch 1080P Image and Video Electronic Digital Photo Frame

    Gambar 43 inci 1080P lan...

    Kemasan & Pangiriman Rincian Kemasan buble busa, karton, kotak kayu Port shenzhen Lead Time: Jumlah (Set) 1 - 10 11 - 100 >100 Est.Wektu (dina) 7 15 Kanggo rembugan Product Description 1080P Layar HDMI, Padhang Dhuwur lan Kontras Auto Loop Play, Vivid Warna Dhukungan Horizontal lan Vertikal Ngalih Dhukungan Split Screen ing Various Way WIFI pigura foto digital WIFI pigura foto digital dibangun ing Android.Puter gambar lan video kanthi otomatis, setel int...

  • Smart Clear GIF 21.5 inch Digital Picture Frame Display

    Smart Clear GIF 21.5 i...

    Kemasan & Pangiriman Rincian Kemasan buble busa, karton, kotak kayu Port shenzhen Lead Time: Jumlah (Set) 1 - 10 11 - 100 >100 Est.Wektu (dina) 7 15 Kanggo rembugan Product Description 1080P Layar HDMI, Padhang Dhuwur lan Kontras Auto Loop Play, Vivid Warna Dhukungan Horizontal lan Vertikal Ngalih Dhukungan Split Screen ing Various Way WIFI pigura foto digital WIFI pigura foto digital dibangun ing Android.Puter gambar lan video kanthi otomatis, setel int...

  • University Library Electronic Directory Kiosk as Signage and Wayfinding

    Perpustakaan Universitas...

    Deskripsi Produk Detil Nama Produk: Kios Direktori Elektronik Aplikasi: Mal,supermarket,perpustakaan,kantor,universitas,kampus,kota Monitor Sentuh: 21.5inch 22inch 32inch 43inch 49inch 55inch 65inchKecerahan: 450cd/m2 Resolusi: 1920*1080DPI Tipe Standar: Layar Sentuh Tegangan Input Kios: AC100~240V 50/60 HZ Bahan: Kasus Logam + Panel Kaca Ditangguhkan Cahaya Tinggi: kios check in mandiri pasien, signage digital wayfinding Kios Direktori Elektronik...

  • Replace Makita Electric Hammer XRH01Z Multifunctional Brushless Motor Electric Hammer 8V Lithium Battery Power Tools

    Ganti Makita Electri...

    Bahan produk: ABS Arus pengisian: 4000mA Arus discharge: 4000mA Dimensi: 280*215*95 (mm) Parameter input: 14.4-18V Kecepatan: 0-1400rpm Wektu pengisian: 1 jam Fitur Produk 1. Ganti palu listrik Makita XRH01Z, kompatibel karo palu listrik Makita XRH01Z Baterai Lithium Makita 18V Kab.2. Nggunakake switch impor Jepang, motor tanpa sikat berkualitas tinggi, lan aksesoris gear Hitachi saka pabrik sing padha.3. Produk iki cocog karo seri MT-BL siji-siji.Baterei kabeh 15C discharge, anti-geter d...

  • Makita battery converter to Ryobi 18V power tool lithium battery nickel battery adapter

    Konverter baterei Makita ...

    Produk sing ditrapake: Paket baterei Makita Fungsi: Makita menyang Ryobi Transfer metu: Baterai lithium Makita Transfer menyang: Ryobi Lithium Nickel Battery Range tegangan input: 18V-20V Tegangan output: 18V-20V Ukuran produk: 125*90*112MM Bobot produk: 0.14Kg

  • Makita battery converter Makita lithium battery to nickel battery adapter

    Konverter baterei Makita ...

    Produk yang berlaku: Baterai lithium Makita Range tegangan input: 18V-20V Tegangan output: 18V-20V Ukuran produk: 125*90*112cm Berat produk: 0.14Kg

  • Makita 18V battery converter to DeWalt 18V-20V power tool lithium battery adapter

    Baterai Makita 18V...

    Produk sing ditrapake: Paket baterei lithium Makita Range tegangan input: 18V-20V Tegangan output: 18V-20V

  • Makita battery converter to Milwaukee battery adapter for Milwaukee tools

    Konverter baterei Makita ...

    Kompatibel/ngganti piranti lan model baterei ing ngisor iki: Kanggo Milwaukee 18V Li-Ion Battery/ M18/ XC/ 48-11-1815/ M18B2/ M18B4/ M18BX/ 48-11-1811, 48-11-1815, 48-11 1820, 48-11-1822, 48-11-1828, 48-11-1840, 48-11-1841, 48-11-1850, 48-11-1852, 48-59-181, 48-59-18

  • Convert Makita 18V lithium battery to Bosch 18V lithium battery for Bosch power tools adapter

    Ngonversi Makita 18V lit...